Algemeen

Workshop koorzang met de tenor Martin Hurkens en De Leudalzangers


Ameezing Leudalzangers is het thema van deze tweede workshop koorzang op dinsdagavond 18 september 2018 om 19.45 uur in de Bombardon te Heythuysen. In april 2017 werd de eerste workshop koorzang georganiseerd door De Leudalzangers uit Heythuysen. Ruim twintig mannen namen hieraan deel en acht heren besloten om actief lid te worden bij het koor.
De Leudalzangers vierden in 2017 hun 35 jarig lustrum en heeft momenteel circa 45 leden in de leeftijd van 43 tot 82 jaar. Het koor wilt nog blijven doorgroeien. Onder muzikale leiding van dirigent Jan Mertens is er de afgelopen jaren gewerkt aan vernieuwende concerten. Zo zal erop zondagmiddag 16 december 2018 een verrassend kerstconcert plaats vinden in de St. Nicolaaskerk te Heythuysen, en is er op zondag 24 februari de 6e editie van het Vastelaovespromsconcert.
De Leudalzangers nodigen daarom mannen uit om deel te nemen aan deze workshop koorzang. Koorzang mag je vergelijken met een sport. Een teamsport dan. Het is een veelzijdige en gezonde hobby. De leeftijd om te gaan zingen is niet belangrijk. Nieuwe leden krijgen een warme en gedegen opvang bij De Leudalzangers, met een op maat gesneden muzikale training. Aanmelden is niet noodzakelijk, je mag dinsdagavond 18 september 2018 zo binnen lopen.
Meer informatie: www.leudalzangers.nl of kijk op Facebook: De Leudalzangers.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties