Algemeen

Workshop koorzang met de tenor Martin Hurkens en De Leudalzangers


Ameezing Leudalzangers is het thema van deze tweede workshop koorzang op dinsdagavond 18 september 2018 om 19.45 uur in de Bombardon te Heythuysen. In april 2017 werd de eerste workshop koorzang georganiseerd door De Leudalzangers uit Heythuysen. Ruim twintig mannen namen hieraan deel en acht heren besloten om actief lid te worden bij het koor.
De Leudalzangers vierden in 2017 hun 35 jarig lustrum en heeft momenteel circa 45 leden in de leeftijd van 43 tot 82 jaar. Het koor wilt nog blijven doorgroeien. Onder muzikale leiding van dirigent Jan Mertens is er de afgelopen jaren gewerkt aan vernieuwende concerten. Zo zal erop zondagmiddag 16 december 2018 een verrassend kerstconcert plaats vinden in de St. Nicolaaskerk te Heythuysen, en is er op zondag 24 februari de 6e editie van het Vastelaovespromsconcert.
De Leudalzangers nodigen daarom mannen uit om deel te nemen aan deze workshop koorzang. Koorzang mag je vergelijken met een sport. Een teamsport dan. Het is een veelzijdige en gezonde hobby. De leeftijd om te gaan zingen is niet belangrijk. Nieuwe leden krijgen een warme en gedegen opvang bij De Leudalzangers, met een op maat gesneden muzikale training. Aanmelden is niet noodzakelijk, je mag dinsdagavond 18 september 2018 zo binnen lopen.
Meer informatie: www.leudalzangers.nl of kijk op Facebook: De Leudalzangers.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  damesfiets union strada 28inch

  damesfiets union strada 28 inch Lees meer
 • Headline 1

  honeywell chromotherm thermostaat

  honeywell chromotherm thermostaat Lees meer
 • Headline 1

  Gratis vloerplanken.

  Vloerplanken met veer en groef. Gratis maar zelf slopen in Swalmen. Lees meer
 • Headline 1

  NIEUWE FIETS VOOR DE HELFT VAN DE NIEUWPRIJS

  Nieuwe fiets voor de helft van de nieuwprijs! Merk Batavus. Degelijke fiets. Drie versnellingen, frame van aluminium, terugtraprem, veiligheidsslot. In juni gewonnen bij de Postcodeloterij. We verkopen de fiets omdat hij overcompleet is. Vraagprijs € 294,00. Lees meer
 • Headline 1

  Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week)

  Gezocht: Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week) Als stalhulp voer je verschillende klussen op ons terrein uit waarvan de hoofdtaak het uitmesten van boxen is. Wat heb je hiervoor nodig? Jij vindt het leuk om fysiek werk uit te voeren Je hebt affiniteit met dieren Je bent zorgvuldig en verantwoordelijk Je bent volwassen en zelfstandig Je kunt goed instructies opvolgen Wat bieden wij jou? Een leuke baan in een vriendelijke omgeving Uren in overleg Marktconform salaris Interesse? Denk jij de hulp te zijn die wij zoeken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV aan Els de Jong, els@freshorange.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Nicole Devos, telefoonnummer 06-10406596. Lees meer

Laatste reacties