Algemeen

Voorlees-estafette 'De Wolf,.. emoties en feiten'


Wie houdt er niet van voorlezen of van voorgelezen worden?
Denk aan het verhaal van Roodkapje en de wolf, de wolf en de zeven geitjes, de Heen en Weer Wolf van Pluk van de Petteflet en het verhaal Romulus en Remulus! Er zijn er nog veel meer!
Het Bezoekerscentrum Leudal organiseert tijdens de periode van de tentoonstelling over de wolf een "Voorlees-estafette" voor kinderen van alle leeftijden rondom dit thema.

Op zondag 14 april zijn alle kinderen vanaf 6 jaar tot 99 jaar welkom vanaf 11:00 uur tot ongeveer 13:00 uur. Niet alleen de kinderen, maar zeker ook vaders, moeders, opa's en oma's worden nadrukkelijk uitgenodigd om deel te nemen!
Er wordt voorgelezen door vrijwilligers van het bezoekerscentrum, maar iedereen, die dat wil en durft, mag ook zelf een stuk naar keuze rond dit thema voorlezen.
Verder wordt er geknutseld met de wolf als onderwerp. Voor de wat oudere kinderen is er een quiz met vragen over de wolf.
Deelnemers kunnen tevens het Leudalmuseum bezoeken met de wisseltentoonstelling over de wolf "De Wolf, ... emoties en feiten".

Deelname aan deze activiteit kost € 2,50 en aanmelding vooraf is nodig, liefst via het e-mailadres ghl.balieteam@gmail.com.

Adres: Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, Haelen. Telefoon: 0475- 497010 tijdens openingsuren. Zie daarvoor de website www.bezoekerscentrumleudal.nl/openingstijden
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Canon inktpatronen

  Mijn Canon printer is helaas kapot gegaan. Ik had echter nog een partij inktpatronen liggen. De nieuwe printer lust deze niet. Het gaat om: 2x PGI-5 zwart 26 ml 4x CLI-8 zwart 13 ml 2x CLI-8 cyaan 13 ml 2x CLI-8 magenta 13 ml 2x CLI-8 geel 13 ml Het zijn geen originele van Canon maar doen het perfect. Met chip natuurlijk. Lees meer
 • Headline 1

  Binnendeur

  Gratis afhalen: Binnendeur met afmetingen 201,5x77cm Lees meer
 • Headline 1

  2 afrits broeken heren

  2 aftits broeken Heren Life Line maat 50 per stuk 25 euro in een koop 40 euro Lees meer
 • Headline 1

  polos en t-shirts

  2 polo shirts maat M 1 polo shirt maat L 2 effen t-shirts maat L 3 t-shirts met print maat M in een koop 14 euro per stuk 2 euro Lees meer
 • Headline 1

  Tuinstoelkussens hoog

  4 hoge tuinstoelkussens Zo goed als nieuw Lees meer

Laatste reacties