Ondernemend

Teuntje, 3 jaar op gewicht. Een beloning vanuit mij –> totale make-over

Door Voedingscoach Maaike

Teuntje viel 31 kg af met PowerSlim (koolhydraatarm/eiwtirijk) in 6 maanden en staat de 2,5 jaar erna nog steeds bij mij onder controle om het gewicht zo te behouden. Ze gebruikt inmiddels al 1.5 jaar geen PowerSlim producten meer.

Op 10 augustus 2014 startte Teuntje met afvallen. Ze deed alles precies via het programma en de kg. Vlogen er vanaf.
Precies 7 maanden later op 6 maart was zij op haar streefgewicht en 31 kg afgevallen.
Het op gewicht blijven gaat goed, hoewel Teuntje ook aangeeft dat het niet altijd makkelijk is.
Met name de verleiding van bijvoorbeeld ijs of wanneer ze met vriendinnen is, vindt ze lastig.
Ze vindt het fijn om daarom nog onder controle te blijven. Hoewel Teuntje nog maar zo’n 1 x per 5 maanden komt is dat voor haar nog een stok achter de deur. Ze gebruikt geen PowerSlim producten meer maar houdt het gewicht op peil met gezonde normale voeding.
Ze geeft wel aan dat ze de komst van de PowerSlim Balance producten wel fijn vindt en zeker wat van gaat gebruiken. Met name de repen en pasta bijvoorbeeld. Hiervoor is in de supermarkt toch weinig te vinden wat gezond en makkelijk tegelijk is.
Teuntje is nu precies 3 jaar op gewicht. Reden genoeg om haar in het zonnetje te zetten. Daarom kreeg ze van mij vandaag op 4-4-2018 een make-over. Haar complete kapsel werd aangepakt, visagie mocht natuurlijk niet ontbreken en een nieuwe garderobe maakte het plaatje compleet.
Ik vond het ontzettend leuk om dit voor Teuntje te doen. Buiten dat het 1 van mijn eerste klanten is, is Teuntje een ontzettend lieve en bescheiden meid. Ik kan mij haar reactie nog heel goed herinneren toen ik haar vroeg voor deze make-over: ‘waarom zou je dat doen? Waarom zou je voor mij een nieuwe garderobe kopen. Dat hoeft toch helemaal niet!’
Ik merkte echter dat ze het stiekem wel heel leuk vond en ging op zoek naar een geschikte kapster, visagiste, kledingstylist en cameraman om deze make-over mogelijk te kunnen maken.
De kledingzaak Get Dressed en kapster/visagiste Bo van Haar en Zo by Bo (beide gevestigd in Heythuysen) reageerde beide meteen ontzettend enthousiast.
We werden op deze dag dan ook erg leuk ontvangen. We kregen de mooiste plek bij de haard tijdens het knippen van de nieuwe look en de volle aandacht bij het uitzoeken van de kleren. Ruud Guijen van Framefabriek maakte hiervan een fantastisch video die jullie hieronder kunnen bewonderen.

Het was een geslaagde dag en ik wil hierbij Get Dressed, Haar en Zo by Bo en Framefabriek ook erg bedanken voor deze fijne samenwerking!

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties