Sport

Tennis Vereniging Napoleon begint aan het eerste lustrum op tennispark Galgenberg in Haelen


De tijd vliegt en TV Napoleon staat alweer aan de vooravond van haar 1e lustrum. Het is alweer 5 jaar geleden dat de vlaggen in top gingen voor de nieuwe fusievereniging TV Napoleon.
Uit de Horner Tennis Club en Tennisvereniging Aldenghoor in Haelen werd TV Napoleon ‘geboren’. Een moderne vereniging met acht duurzaam verlichte allweather banen, een playground voor de kids en een verenigingspaviljoen van 380 m2.
In de eerste vijf jaar van het bestaan van TV Napoleon hebben veel liefhebbers van deze mooie sport de weg naar ons park reeds weten te vinden.
Inmiddels wordt er alweer volop genoten van het spelletje, het liefst onder een heerlijk zonnetje. De activiteitenkalender 2019 is goed gevuld, te beginnen met het Lente-Ooje toernooi van 19 t/m 24 maart. Een open toernooi voor tennissers uit de wijde omgeving, waarbij naast sportief tennis de gezelligheid voorop staat. Daarmee is het behalve op de baan, ook naast de baan goed vertoeven, en bij uitstek een gelegenheid om eens kennis te komen maken met onze vereniging.

Heeft u zelf interesse in de tennissport en bent u nieuwsgierig wat TV Napoleon hierin kan betekenen? Kijk dan op onze website www.tvnapoleon.nl voor alle informatie of neem contact op via info@tvnapoleon.nl
Of nog beter: loop eens binnen tijdens ons toernooi: door de weeks vanaf 19.30 uur en zondag vanaf 10.00 uur.
Op zondag 24 maart wordt dit toernooi voor senioren afgesloten en slaat de jeugd nog een balletje om zich zo voor te kunnen bereiden op een eventuele competitie.

De jeugd wordt van harte uitgenodigd om met tennis kennis te maken!! Tijdens de zogenoemde Play-ins in de maand maart worden leden, maar ook niet-leden van harte uitgenodigd om een balletje te slaan. De jeugdcommissie is hierbij aanwezig en beschikt over alle informatie omtrent ons zeer interessante jeugdlidmaatschap, activiteiten, trainingen enz.
Op 10, 17 en 24 maart 2019 vanaf 10.00 uur staan zij in ieder geval voor jullie klaar.
Tennis je een keer mee? Top!

|Doorsturen