Algemeen

Nieuw boek over het Leudal


De voorinschrijving voor het nieuwe boek over het Leudal "Het Leudal voor nu en altijd, een wonderlijk natuurgebied" verloop naar wens. Bestelling tegen gereduceerd tarief is nog mogelijk tot en met 31 maart.

De voorbereidingen van het nieuwe boek over het Leudal van Phlip Bossenbroek en Hans Smulders verlopen geheel volgens plan. Het aantal voorinschrijvingen bedraagt nu al ruim 350.
Bestelling tegen gereduceerd tarief via de website van de Studiegroep Leudal (www.studiegroepleudal.nl ) kan nog tot en met 31 maart.
Na 31 maart wordt de prijs € 24,95 (€ 5,- duurder).

Meer boek voor hetzelfde geld
Aanvankelijk is de redactie steeds uitgegaan van een boek van 180 pagina’s. Inmiddels is echter duidelijk geworden dat het niet minder dan 220 pagina’s zullen worden, en dat voor dezelfde prijs.

Nieuwsbrieven
De voorinschrijvers zullen van tijd tot tijd op de hoogte gehouden worden van de voortgang van het boek d.m.v. digitale Nieuwsbrieven.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Canon inktpatronen

  Mijn Canon printer is helaas kapot gegaan. Ik had echter nog een partij inktpatronen liggen. De nieuwe printer lust deze niet. Het gaat om: 2x PGI-5 zwart 26 ml 4x CLI-8 zwart 13 ml 2x CLI-8 cyaan 13 ml 2x CLI-8 magenta 13 ml 2x CLI-8 geel 13 ml Het zijn geen originele van Canon maar doen het perfect. Met chip natuurlijk. Lees meer
 • Headline 1

  Binnendeur

  Gratis afhalen: Binnendeur met afmetingen 201,5x77cm Lees meer
 • Headline 1

  2 afrits broeken heren

  2 aftits broeken Heren Life Line maat 50 per stuk 25 euro in een koop 40 euro Lees meer
 • Headline 1

  polos en t-shirts

  2 polo shirts maat M 1 polo shirt maat L 2 effen t-shirts maat L 3 t-shirts met print maat M in een koop 14 euro per stuk 2 euro Lees meer
 • Headline 1

  Tuinstoelkussens hoog

  4 hoge tuinstoelkussens Zo goed als nieuw Lees meer

Laatste reacties