Algemeen

Natuurpoorten wandeling in de lente


Op zaterdag 20 april houden de gidsen van Groen Hart Leudal weer een Natuurpoorten wandeling.
Deze wandeling is de tweede uit een reeks van 4 wandelingen, die dwars door het Leudal zullen gaan met telkens een stop bij de 4 natuurpoorten. Deze poorten duiden ieder op een bepaald aspect van de natuur, te weten BOS, WATER, HEIDE en WEIDE, en die samen ons mooie Leudal vormen.

De gidsen vertellen u er graag over tijdens deze tocht, die start om 11.00 uur bij café Dennenoord, Op de Bos 6, 6088 NA Roggel, en eindigt om 15.00 uur terug op het startpunt ( kan een half uurtje uitlopen!).

Halverwege de tocht is er een pauze bij restaurant St. Elisabethshof (één van de natuurpoorten), waar de deelnemers de gelegenheid wordt geboden een kop soep naar keuze voor € 5,25 p.p. te nuttigen. Deelname aan de wandeling kost € 3,50 p.p.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Canon inktpatronen

  Mijn Canon printer is helaas kapot gegaan. Ik had echter nog een partij inktpatronen liggen. De nieuwe printer lust deze niet. Het gaat om: 2x PGI-5 zwart 26 ml 4x CLI-8 zwart 13 ml 2x CLI-8 cyaan 13 ml 2x CLI-8 magenta 13 ml 2x CLI-8 geel 13 ml Het zijn geen originele van Canon maar doen het perfect. Met chip natuurlijk. Lees meer
 • Headline 1

  Binnendeur

  Gratis afhalen: Binnendeur met afmetingen 201,5x77cm Lees meer
 • Headline 1

  2 afrits broeken heren

  2 aftits broeken Heren Life Line maat 50 per stuk 25 euro in een koop 40 euro Lees meer
 • Headline 1

  polos en t-shirts

  2 polo shirts maat M 1 polo shirt maat L 2 effen t-shirts maat L 3 t-shirts met print maat M in een koop 14 euro per stuk 2 euro Lees meer
 • Headline 1

  Tuinstoelkussens hoog

  4 hoge tuinstoelkussens Zo goed als nieuw Lees meer

Laatste reacties