Lights On Parade start van wintercampagne Roermond!

Door Gilsing lokale media

Op vrijdag 8 november wordt de sfeerverlichting ontstoken in Roermond tijdens de Lights On Parade. Deze sfeervolle parade is de aftrap van de wintercampagne ‘ROERMONDVOL licht’.

Om 18.00 uur start de Lights On Parade vanaf het Stationsplein onder aanvoering van lichtfiguren op stelten. Op de route van het Stationsplein naar het Designer Outlet Roermond, worden de metershoge lichtobjecten ontstoken. De parade eindigt met een spectaculaire lichtshow en vuurwerk bij Designer Outlet Roermond.

 

Steltlopers, jongleurs, dansgroepen en percussie band

Lichtfiguren op stelten, dansschool The Movement, Samba Douro (percussie band) en professionele entertainmentgroep Circo di Strada maken er een mooie lichtoptocht van. Dit wil je niet missen!

Speciaal voor kinderen

Gratis lampjes (op=op) worden uitgedeeld en kinderen kunnen een gratis ritje maken in het reuzenrad bij Designer Outlet Roermond. Kinderen die versierd zijn met lampjes, maken kans op vier kaartjes voor een familievoorstelling bij TheaterHotel de Oranjerie.

Wintercampagne ‘ROERMONDVOL licht’ ‘ROERMONDVOL

licht’ is een compleet winterprogramma met grote en kleine evenementen én een internationale (België en Duitsland) mediacampagne. Met de campagne ‘ROERMONDVOL licht’ wordt Roermond neergezet als aantrekkelijke en bruisende winkelstad. Het is een initiatief van de BIZ Binnenstadondernemers, Gemeente Roermond, Designer Outlet Roermond en Citymanagement Roermond.

Meer weten?

Wil je weten wat er deze winter nog meer in Roermond te doen is? Ga dan naar WeAreRoermond.com én volg ons op Facebook en Instagram.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Boeken klassiekers

  Boeken klassiekers.Te koop per stuk of in één koop.Kijk ook naar mijn andere advertenties! Lees meer
 • Headline 1

  Boeken waargebeurd

  Boeken waargebeurd.Te koop per stuk of in één koop.Kijk ook naar mijn andere advertenties! Lees meer
 • Headline 1

  Boeken thrillers

  Thrillers te koop!Te koop per stuk of in één koop.Kijk ook naar mijn andere advertenties! Lees meer
 • Headline 1

  Chicklits

  chicklits:Jilll Mansell: Rumour has it. An offer you can't refuse. Versier me dan. Sophie Kinsella: prada, pumps und babypuder (Duits). Per stuk te koop of in één koop. Zie ook mijn andere advertenties. Lees meer
 • Headline 1

  Veel Little People speelgoed

  Veel Little People speelgoed! Twee boerderijen, de kermis en de dierentuin. Alles in één koop. In goede staat. Lees meer

Laatste reacties