Algemeen

Jouw gedicht vereeuwigd langs het Elisabethpad?


Uitnodiging aan alle inwoners van de Gemeente Leudal
Wellicht heb je de laatste tijd al veel bedrijvigheid gezien rondom het Bezoekerscentrum Leudal aan de Roggelseweg in Haelen. In de loop van het eerste kwartaal 2019 zal daar fase 2 van het Elisabethpad worden afgerond en is de aanleg van een rolstoelvriendelijk familiepad in het Leudal een feit.
Dit pad met een lengte van 3 km vormt een mooie verbinding tussen natuur en cultuur, en zal zeer uitnodigend zijn om eropuit te gaan en te genieten van het unieke Leudal. Het gaat onder meer door de tuin van het voormalige klooster St. Elisabethsdal -nu Zorgcentrum St. Elisabeth-, deel uitmakend van Zorginstelling Land van Horne.

Langs het pad zullen twee gedichtenzuilen worden geplaatst. IVN Roermond e.o. en de Stichting Kunst en Cultuur Leudal nodigen alle inwoners van Gemeente Leudal uit om een gedicht te maken en in te sturen. Twee gedichten zullen worden uitgekozen voor op de zuilen. Doe mee en vergaar eeuwige roem in het Leudal!
Voor het gedicht gelden slechts enkele regels: het moet kort zijn (max. 15 regels) en het dient betrekking te hebben op het Leudal en/of het voormalige klooster St. Elisabethsdal.

Je kunt je gedicht sturen naar:
IVN Roermond e.o.: rene.horsten@ivnroermond.nl of Vlasrootsingel 3, 6093 JX Heythuysen of naar
Stichting Kunst en Cultuur Leudal: wieskerbusch@home.nl

De uiterste inzenddatum is 15 maart 2019.

Voor verdere informatie kun je je wenden tot:
René Horsten, IVN Roermond e.o.; rene.horsten@ivnroermond.nl; 06-22468910
Wies Kerbusch, Stichting Kunst en Cultuur Leudal; wieskerbusch@home.nl; 06-47123232

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  damesfiets union strada 28inch

  damesfiets union strada 28 inch Lees meer
 • Headline 1

  honeywell chromotherm thermostaat

  honeywell chromotherm thermostaat Lees meer
 • Headline 1

  Gratis vloerplanken.

  Vloerplanken met veer en groef. Gratis maar zelf slopen in Swalmen. Lees meer
 • Headline 1

  NIEUWE FIETS VOOR DE HELFT VAN DE NIEUWPRIJS

  Nieuwe fiets voor de helft van de nieuwprijs! Merk Batavus. Degelijke fiets. Drie versnellingen, frame van aluminium, terugtraprem, veiligheidsslot. In juni gewonnen bij de Postcodeloterij. We verkopen de fiets omdat hij overcompleet is. Vraagprijs € 294,00. Lees meer
 • Headline 1

  Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week)

  Gezocht: Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week) Als stalhulp voer je verschillende klussen op ons terrein uit waarvan de hoofdtaak het uitmesten van boxen is. Wat heb je hiervoor nodig? Jij vindt het leuk om fysiek werk uit te voeren Je hebt affiniteit met dieren Je bent zorgvuldig en verantwoordelijk Je bent volwassen en zelfstandig Je kunt goed instructies opvolgen Wat bieden wij jou? Een leuke baan in een vriendelijke omgeving Uren in overleg Marktconform salaris Interesse? Denk jij de hulp te zijn die wij zoeken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV aan Els de Jong, els@freshorange.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Nicole Devos, telefoonnummer 06-10406596. Lees meer

Laatste reacties