Algemeen

Inspirerend herfstconcert in Horn met Dick van Altena


HORN – Niemand minder dan de muzikale alleskunner Dick van Altena verzorgt op zondagmiddag 21 oktober in De Abdij in Horn een solo-optreden. Hij is het voormalige boegbeeld van de roemruchte Major Dundee Band en trekt al jarenlang met veel succes langs de Nederlandse podia. De voorverkoop voor zijn concert in Horn is nu begonnen.

Binnenkort presenteert Dick van Altena zijn 32e (!) cd getiteld Lonely Hearts waarmee hij weer terugkeert naar zijn singer-songwriters-roots. De afgelopen jaren zocht hij vooral inspiratie in afwisselend country en het Betuws dialect. Met name de prachtige dialectnummers met hun inspirerende en melancholische teksten raken veel mensen in het hart met als gevolg dat Van Altena in de loop der jaren een grote en trouwe schare aanhangers kreeg. Vorig jaar vierde Dick van Altena het feit dat hij veertig jaar muzikant was. Dat deed hij met de cd Singer & Songs en de dvd Dick van Altena in concert, een registratie van een live-optreden met een selectie liedjes uit zijn lange en indrukwekkende loopbaan.

In groepsverband oogstte Dick van Altena veel succes met de Major Dundee Band die de hitlijsten bestormde met The longer the distance en Hey Suzie. Als componist en solo-artiest is hij echter minstens zo succesvol. Hij treedt wekelijks op door heel Nederland. Muziekkenner Johan Derksen kwalificeert Dick van Altena als ‘geniaal’ en beschouwt hem als de beste singer-songwriter van Nederland. Alle reden dus om zijn optreden in Horn beslist niet te missen, vooral ook omdat het de eerste keer is in zijn lange loopbaan dat Dick van Altena naar Limburg komt.
Kaarten zijn in de voorverkoop á 7,50 te krijgen bij supermarkt Vermeulen en De Abdij in Horn. Reserveren kan ook bij Peter Hamans via peterhamans@home.nl of 06 – 264 64 264. Voor zover nog voorradig kosten kaarten op de dag zelf 10 euro. Het optreden van Dick van Altena op 21 oktober begint om 14.30 uur. Er is voldoende zitgelegenheid aanwezig.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  damesfiets union strada 28inch

  damesfiets union strada 28 inch Lees meer
 • Headline 1

  honeywell chromotherm thermostaat

  honeywell chromotherm thermostaat Lees meer
 • Headline 1

  Gratis vloerplanken.

  Vloerplanken met veer en groef. Gratis maar zelf slopen in Swalmen. Lees meer
 • Headline 1

  NIEUWE FIETS VOOR DE HELFT VAN DE NIEUWPRIJS

  Nieuwe fiets voor de helft van de nieuwprijs! Merk Batavus. Degelijke fiets. Drie versnellingen, frame van aluminium, terugtraprem, veiligheidsslot. In juni gewonnen bij de Postcodeloterij. We verkopen de fiets omdat hij overcompleet is. Vraagprijs € 294,00. Lees meer
 • Headline 1

  Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week)

  Gezocht: Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week) Als stalhulp voer je verschillende klussen op ons terrein uit waarvan de hoofdtaak het uitmesten van boxen is. Wat heb je hiervoor nodig? Jij vindt het leuk om fysiek werk uit te voeren Je hebt affiniteit met dieren Je bent zorgvuldig en verantwoordelijk Je bent volwassen en zelfstandig Je kunt goed instructies opvolgen Wat bieden wij jou? Een leuke baan in een vriendelijke omgeving Uren in overleg Marktconform salaris Interesse? Denk jij de hulp te zijn die wij zoeken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV aan Els de Jong, els@freshorange.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Nicole Devos, telefoonnummer 06-10406596. Lees meer

Laatste reacties