Algemeen

‘IN DE GEIST VAN GRAAF FILIPS’ NU TE ZIEN IN DE ORANJERIE IN ROERMOND


Mocht u de voorstellingen in juni 2018 hebben gemist of wilt u nogmaals genieten van dit bijzondere buitenluchtspektakel?
Op vrijdag 28 september 2018 wordt de verfilming van het toneelspektakel getoond in de theaterzaal van de Oranjerie in Roermond.
Aanvang: 20:00 uur
Kaarten: €8,00 via de website van de Oranjerie (reserveren is noodzakelijk).
https://www.oranjerieprogramma.nl/nl/voorstellingen/programma-overzicht/in-de-geist-van-graaf-filips/2414/
of aan de kassa bij Supermarkt & Drogisterij Vermeulen in Horn.
Na afloop van de voorstelling is de DVD van de Graafschapsfeesten Horn te koop tegen een speciaal tarief n.l. €6,50. Nadien kost de DVD €9,50, te bestellen via de website www.graafschapsfeestenhorn.nl.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  damesfiets union strada 28inch

  damesfiets union strada 28 inch Lees meer
 • Headline 1

  honeywell chromotherm thermostaat

  honeywell chromotherm thermostaat Lees meer
 • Headline 1

  Gratis vloerplanken.

  Vloerplanken met veer en groef. Gratis maar zelf slopen in Swalmen. Lees meer
 • Headline 1

  NIEUWE FIETS VOOR DE HELFT VAN DE NIEUWPRIJS

  Nieuwe fiets voor de helft van de nieuwprijs! Merk Batavus. Degelijke fiets. Drie versnellingen, frame van aluminium, terugtraprem, veiligheidsslot. In juni gewonnen bij de Postcodeloterij. We verkopen de fiets omdat hij overcompleet is. Vraagprijs € 294,00. Lees meer
 • Headline 1

  Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week)

  Gezocht: Energieke stalhulp (aantal dagdelen per week) Als stalhulp voer je verschillende klussen op ons terrein uit waarvan de hoofdtaak het uitmesten van boxen is. Wat heb je hiervoor nodig? Jij vindt het leuk om fysiek werk uit te voeren Je hebt affiniteit met dieren Je bent zorgvuldig en verantwoordelijk Je bent volwassen en zelfstandig Je kunt goed instructies opvolgen Wat bieden wij jou? Een leuke baan in een vriendelijke omgeving Uren in overleg Marktconform salaris Interesse? Denk jij de hulp te zijn die wij zoeken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV aan Els de Jong, els@freshorange.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Nicole Devos, telefoonnummer 06-10406596. Lees meer

Laatste reacties