Algemeen

Vacature Commercieel medewerker binnendienst (24-32 uur)

Door Gilsing lokale media

Profiel & Functieomschrijving
Gilsing lokale media is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst voor gemiddeld 24-32 uur per week.
De functie van Commercieel Medewerker Binnendienst is een gevarieerde functie waarbij de nadruk ligt op totale ondersteuning van de Accountmanagers. Jouw werkzaamheden zijn dan ook onder te verdelen in de onderstaande kerntaken.
Jij bent het verlengde van de Accountmanagers en zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken nagekomen worden. Je bent verantwoordelijk voor het totale binnendienst salestraject. Hierbij moet je denken aan het opmaken van offertes, het inboeken en verwerken van orders en het beantwoorden van vragen van klanten over een order of tarief. Op een professionele en vriendelijke manier sta jij klanten te woord en voorzie je hen van de nodige informatie.
Je bent het telefonische visitekaartje van het bedrijf. Alle telefoontjes van de verkoopafdeling komen in eerste instantie bij jou binnen en jij handelt deze op een klantgerichte manier af. Je bent zelf ook niet bang om de telefoon te pakken en afspraken in te plannen voor de Accountmanagers en je kunt dan ook goed communiceren met verschillende lagen van een organisatie. Het is voor jou geen probleem om alle contacten en afspraken die je maakt te verwerken in ons Customer Relationship Management systeem (CRM).
Daarnaast vormen redactiewerkzaamheden een belangrijke schakel in je werk. Je onderhoudt het contact met de verenigingen in ons gebied, je legt en onderhoudt contacten met de lokale radio/tv, en je bent de schakel voor alle lokale evenementen.
Je komt te werken op een afdeling met 3 directe collega’s. Er zijn dan ook volop mogelijkheden om te sparren, te overleggen en samen met je collega’s te brainstormen over nieuwe kansen in de markt. Tot slot vormt social media geen geheimen voor je en ben je in staat zelfstandig en professioneel de bovenstaande werkzaamheden uit te voeren.

Profiel
We zijn op zoek naar een gedreven professional met enkele jaren werkervaring. De baan die wij te bieden hebben zou een goede 2e of 3e stap zijn in je carrière. Je bent een echte spin in het web, die makkelijk kan schakelen tussen de diverse werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen. Door je energieke persoonlijkheid en positieve instelling weet je de klanten aan je te binden en ze een ‘ontzorg’-gevoel te geven. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je goed in een team samenwerken. Je denkt mee met de organisatie en weet kansen om te zetten in de daarbij behorende omzet. Je hebt dan ook werkervaring opgedaan in een salesfunctie.

Functie eisen
• MBO+ werk- en denkniveau;
• Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke commerciële functie;
• Ervaring in de branche is een pré
• Commercieel, gedreven, resultaatgericht, stressbestendig, nauwkeurig, enthousiast, pro-actief, positief ingesteld en communicatief vaardig;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Social media kennis

Wij bieden
• Baan 32 uur per week;
• Een passend salaris;
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng;
• Je komt te werken in een informeel, hecht bedrijf dat oog heeft voor haar medewerkers.

GILSING lokale media
Gilsing lokale media is een uitgever van 47 ultra lokale weekbladen in de regio Midden Limburg. Met ultra lokaal bedoelen we dat er een blad is voor elk dorp of wijk in deze regio. Met een oplage van ruim 73.000 exemplaren worden zo’n 175.000 lezers bereikt. Het concept van Gilsing heeft als basis dat een lokale ondernemer een advertentie zet in zijn eigen dorp of wijk en met een geringe bijbetaling ook zijn advertentie kan doorplaatsen in de aangelegen dorpen of wijken waar ook een gedeelte van zijn klanten woont. Hiermee kan hij precies een keuze maken in welke plaats hij wil adverteren en betaalt alleen voor de plaatsen waar zijn klanten zitten . Gekoppeld aan ieder weekblad is er in elk dorp of wijk een digitaal platform actief met dezelfde naam als het blad. Dat zorgt ervoor dat het platform continue gevuld wordt met nieuwe informatie. Ook kunnen ondernemers, verenigingen en particulieren zelf nieuws plaatsen. Op deze manier bereiken we naast de papieren lezer ook de digitale. Verder biedt het de mogelijkheid meer actuele informatie te verstrekken die normaal niet in de bladen komt. Daarnaast is er voor elk dorp een facebook pagina met dezelfde naam waarmee de sociale media ook hun aandacht krijgen. De ontwikkeling van een Gilsing App, waar nu de laatste hand aan wordt gelegd, en waarmee de lezer en de adverteerder nog dichter bij elkaar komen, is het laatste stukje waarmee de communicatie via alle media wordt gecompleteerd. Door deze cross-mediale aanpak zijn we als Gilsing nog beter in staat de lokale ondernemer te ondersteunen in de marketing naar zijn klanten. Samen met de ondernemer kunnen we bepalen wanneer en met welk medium zijn doelgroep wordt bereikt. Naast deze verschillende media verzorgt Gilsing met hulp van ongeveer 400 bezorgers dat de bladen wekelijks bij de lezers komen. Tegelijk met de weekbladen worden folders van klanten bezorgd die door middel van een aparte folder de aandacht van de klant willen bereiken. Al met al een compleet pakket waarmee we de communicatie van de (ultra) lokale ondernemer met zijn (potentiële) klant optimaal kunnen ondersteunen.

Interesse? Mail of schrijf naar:
GILSING lokale media
ter attentie van mevrouw M. Lormans-Bormans
Elmpterweg 27
NL-6042 KJ ROERMOND
Tel +31 (0)475 322 824
Email: info@uitgeverijsmit.nl 

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties