Algemeen

APK check voor je vitaliteit, lezing door leefstijlcoach 19 maart bij Bibliocenter Nederweert


APK check voor je vitaliteit, lezing door leefstijlcoach 19 maart bij Bibliocenter Nederweert

Vitaliteit is méér dan niet ziek zijn. Een kleine aanpassing in je manier van leven kan een positief effect hebben op je gezondheid en je vitaliteit. Linda Lahaye, integrale leefstijlcoach en -trainer, verzorgt op 19 maart in de bibliotheek Nederweert een interactieve bijeenkomst over vitaliteit. Hoe verbeter je jouw fysieke en mentale gezondheid door je leefstijl?
Dinsdag 19 maart om 19.30 uur bij Bibliocenter in Nederweert. Aanmelden via www.bibliocenter.nl . Je vindt de bibliotheek aan de Kapelaniestraat 8, 6031 BK in Nederweert. De toegang is 5 euro voor leden, 7,50 euro voor niet-leden.
Veel mensen denken ‘ik ben niet ziek’. Maar als je ergens in je lichaam pijn of klachten hebt, kunnen dat signalen zijn van een vitaliteitsprobleem. Lichaam en geest zouden in balans moeten zijn om optimaal te kunnen functioneren. Voeding, lichaamsbeweging en voldoende rust zijn daarbij belangrijk. Maar ook je persoonlijke kernwaarden zijn van invloed. Wat wil je en wat juist niet, hoe pro-actief ben je om dat te bereiken? Je daar bewust van worden en ernaar handelen, zorgt voor de balans in je leven en vergroot je vitaliteit.
Linda Lahaye is een voormalig gespecialiseerd verpleegkundige en is nu integrale leefstijlcoach en -trainer . Zij heeft aan den lijve ondervonden hoe belangrijk vitaliteit is. En hoe een gezonde leefstijl hierbij ondersteuning kan bieden. De bijeenkomst is interactief, zodat je met de informatie naar huis gaat waar jij behoefte hebt.
|Doorsturen