Sport

2e Lente-Ooje toernooi


Dinsdag 19 maart t/m zondag 24 maart 2019

Onder een prachtige voorjaarszon werden zondag 24 maart 2019 de finales gespeeld van het 2de Lente-Ooje toernooi. Vanaf 09.30 uur werd er volgens traditie spek met eieren geserveerd door Eduard Link. In totaal hebben 44 deelnemers meegespeeld; deelnemers geven zich individueel op en worden door het lot gekoppeld aan een partner. Door de week zijn de wedstrijden in de poules gespeeld. Zondag speelde een ieder nog mee in de afvalschema’s A, B, C en D. Naast de reguliere finalepartijen werd er ook in iedere categorie om de derde en vierde plaats gespeeld. Winnaars in de hoogste categorie werden Henny Pooler en Loek Rooden. In de finale waren zij met 10-6 Marion Barten en Tom Nollé de baas.

Een welgemeend dankjewel aan de Lente-Oojetoernooicommissie die wederom voor de organisatie tekende en mag terug kijken op een geslaagd toernooi.
Het was een prachtige start van het nieuwe seizoen 2019, het jaar van het eerste lustrum van de vereniging! Volgend jaar in maart staat het 3e Lente-Ooje toernooi gepland.
Noteert u het alvast maar in de agenda. Deelname staat open voor iedere tennisser uit de regio Haelen.
Graag tot ziens!

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Canon inktpatronen

  Mijn Canon printer is helaas kapot gegaan. Ik had echter nog een partij inktpatronen liggen. De nieuwe printer lust deze niet. Het gaat om: 2x PGI-5 zwart 26 ml 4x CLI-8 zwart 13 ml 2x CLI-8 cyaan 13 ml 2x CLI-8 magenta 13 ml 2x CLI-8 geel 13 ml Het zijn geen originele van Canon maar doen het perfect. Met chip natuurlijk. Lees meer
 • Headline 1

  Binnendeur

  Gratis afhalen: Binnendeur met afmetingen 201,5x77cm Lees meer
 • Headline 1

  2 afrits broeken heren

  2 aftits broeken Heren Life Line maat 50 per stuk 25 euro in een koop 40 euro Lees meer
 • Headline 1

  polos en t-shirts

  2 polo shirts maat M 1 polo shirt maat L 2 effen t-shirts maat L 3 t-shirts met print maat M in een koop 14 euro per stuk 2 euro Lees meer
 • Headline 1

  Tuinstoelkussens hoog

  4 hoge tuinstoelkussens Zo goed als nieuw Lees meer

Laatste reacties