Algemeen

24-09 Niet aangeboren hersenletsel:


Deze avond staat in het teken van de hersenen. Henri Honne komt vertellen over Tia´s , hersenbloeding en nog veel meer. Erg interessant. Dit is een open avond dus iedereen is van harte welkom. Niet leden betalen € 2,= . Het is in de Postkoets en begint om 20.00 uur.
05-10 Cabaret:
Cabaret Sjaeres en Wienders is een avond met een lach en een traan. Kring Weert organiseert deze avond voor leden en introduce. De show bestaat uit sketches, zang en humor, dus het bezoeken waard. Opgave voor 22 september via mail zijactiefkringweert@gmail.com. Eigen bijdrage: leden €10,= en niet leden €15,= incl. koffie/thee bij binnenkomst. Betalen: NL55RABO0124476546 ZijActief Kring Weert. Betaling van deelname is bepalend. VOL = VOL.
15-10 Preuvenement:
Op verzoek van veel leden houden we dit jaar weer een Preuvenement.Leden die willen deelnemen aan deze avond kunnen zich tot 6 oktober opgeven bij Anny de Brouwer 582357, Jeanne Theeven 581427, of Marie-Louise Giebels 582586.
Dames die iets willen klaarmaken, kunnen het recept per mail sturen naar jcmtheeven@home.nl of in de brievenbus doen op Weergraaf 28. Recepten inleveren kan tot uiterlijk 30 september. De kosten voor de gerechten worden natuurlijk vergoed.
Het Preuvenement wordt gehouden op maandag 15 oktober bij Hotel-Restaurant de Abdij en we beginnen om 19.00 uur.
We vragen een kleine eigen bijdrage, hiervoor kunt u alles proeven en u krijgt alle recepten van de gerechten van deze avond. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Ook wordt er een tombola gehouden met leuke prijzen.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties