Sport

1eLente-Oojetoernooi succesvol verlopen


Na 31 Oojetoernooien in het najaar te hebben getennist, werd dit jaar op de banen van Tennisvereniging Napoleon het 1e Lente-Oojetoernooi gespeeld. Ruim 30 deelnemers van Napoleon en verenigingen uit de omgeving hebben, verdeeld over vier dagen, tegen elkaar getennist.
Nadat de meeste poulewedstrijden op de doordeweekse dagen waren verspeeld, was het zondag, 25 maart 2018, de dag van de halve finales, de finales en de wedstrijden om de derde en vierde plaats. Met een goed gevulde maag van de spek met eieren dan wel de zelfgemaakte uiensoep, werden onder prachtige weersomstandigheden de wedstrijden gespeeld.

Na afloop van de wedstrijden werden de prijzen uitgereikt door Harrie Sleutels, één van de initiatiefnemers van het eerste Oojetoernooi dat toen nog in Buggenum werd gespeeld. De anekdotes van bijna 35 jaar geleden waren niet van de lucht.
Voor de spelers waren er leuke prijzen, waarbij uiteraard de lente-uien niet ontbraken! Afgesproken is om volgend voorjaar weer het Lente-Oojetoernooi te spelen, waarbij iedereen (bij deze!) is uitgenodigd om dan weer mee te doen!

De finales van het toernooi:

In de A: Roy Vogels en Nellie Korsten wonnen met 9-8 van Jac Smeets en Janet Splinters
In de B: Thieu Ratingen en Dina Oosse wonnen met 9-7 van Theo Hekkens en Susan Baptist
In de C: Patrick Geraedts en Mia Joosten wonnen met 9-7 van Dennis Joosten en Franca van Oijen.
In de D: Chris Bosch en Daphne Link wonnen met 7-5 van Harrie Maessen en Francien van Horne.

Organisatie, medewerkers en deelnemers bedankt! Graag tot volgend jaar!

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties