Algemeen

15-10 Preuvenement:


Op verzoek van veel leden houden we dit jaar weer een Preuvenement.Leden die willen deelnemen aan deze avond kunnen zich tot 6 oktober opgeven bij Anny de Brouwer 582357, Jeanne Theeven 581427, of Marie-Louise Giebels 582586.
Dames die iets willen klaarmaken, kunnen het recept per mail sturen naar jcmtheeven@home.nl of in de brievenbus doen op Weergraaf 28. Recepten inleveren kan tot uiterlijk 30 september. De kosten voor de gerechten worden natuurlijk vergoed.
Het Preuvenement wordt gehouden op maandag 15 oktober bij Hotel-Restaurant de Abdij en we beginnen om 19.00 uur.
We vragen een kleine eigen bijdrage, hiervoor kunt u alles proeven en u krijgt alle recepten van de gerechten van deze avond. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Ook wordt er een tombola gehouden met leuke prijzen.

05-11 Kruiden:

De kruidenlezing neemt je mee in de wereld van de kruiden en je krijgt meer inzicht in dat wat de natuur ons kan leren over onszelf. Wat zijn kruiden eigenlijk en hoe werken ze? Hoe ziet de kruidengeschiedenis eruit en wat is de denkwijze binnen de huidige kruidengeneeskunde? Voor welke doeleinden en welke kwalen kunnen we kruiden gebruiken en wat zijn de verschillende toepassingsvormen? Welke wilde kruiden kun je ook eten? Wat vertelt de natuur ons met de wisseling van de seizoenen en welke kruiden gebruiken we juist in het huidige seizoen en hoe? Er kan geproefd worden van twee verschillende soorten kruidenthee en een kruidenhapje. Enkele cosmetische kruidenmiddeltjes kunnen worden uitgeprobeerd. Het begint om 20.00 uur en is in de Postkoets. Meer info volgt.
08-11 ALV:

Nader info volgt.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties