Algemeen

02-05 Kasteel Aldenghoor:


Wij gaan een rondleiding doen op Kasteel Aldenghoor. Dit begint om 14.00 uur in Haelen. Jullie krijgen bijna alle vertrekken van het Kasteel te zien met alle verhalen erbij. Voor dames die slecht ter been zijn of geen trappen kunnen lopen, er is geen lift. Er is een eigen bijdrage van €7,50. Opgeven en betalen bij Toos Linssen, Ruiterstraat 2 voor 25 april. Vertrek om 13.30 uur vanaf het van Horneplein. Tevens aangeven of je een auto ter beschikking hebt of als je met de fiets gaat.
08-05 Meiviering:
Dit jaar in Ospel. Om 19.30 uur in de parochiekerk O.L.Vrouw Onbevlekt Ontvangen. Het thema van deze dienst : "Moeder Maria, een sterke vrouw!". Samen met zangvereniging St Caecilia willen wij er een mooie dienst van maken. Intenties voor deze viering kunt u doorgeven voor 4 mei via mail; adentoosverkooijen@outlook.com. Na de Meiviering is het mogelijk om gezellig een kop koffie en een stuk vlaai te gebruiken in gemeenschaphuis Haaze-Hoof Aerthijsplein 3 te Ospel.Graag opgave € 3.50 p.p. als u hiervan gebruik wilt maken voor 4 mei via mail; tkirkels@hotmail.com.
13-05 Asperges:
Deze avond begint om 19.00 uur. Wij gaan dan naar Aspergesbedrijf Suntjens in Heel. Hier krijgen we koffie/thee en cake, een kop asperges soep en nog meer proeverijen. We vertrekken vanaf het van Horneplein en wel om 18.30 uur. Eigen bijdrage is € 4,=. Opgeven en betalen bij Marie-Louise Giebels,Steegstraat 27 en wel voor 2 mei. Ook even doorgeven of je een auto ter beschikking hebt.
27-05 Waterwandeling:
Dit is een middag dat georganiseerd wordt door WML. Met een gids gaan jullie wandelen in Roermond en wel Hattem. Erg interessante middag met veel uitleg over het gebied aldaar. Opgeven bij Anny de Brouwer 0475- 582357. Vertrek om 13.15 uur vanaf het van Horneplein. Als je een auto ter beschikking hebt, even doorgeven aan Anny, ook als je met de fiets gaat. Jullie komen bij elkaar op de parkeerplaats van de hockeyvelden in Roermond.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Canon inktpatronen

  Mijn Canon printer is helaas kapot gegaan. Ik had echter nog een partij inktpatronen liggen. De nieuwe printer lust deze niet. Het gaat om: 2x PGI-5 zwart 26 ml 4x CLI-8 zwart 13 ml 2x CLI-8 cyaan 13 ml 2x CLI-8 magenta 13 ml 2x CLI-8 geel 13 ml Het zijn geen originele van Canon maar doen het perfect. Met chip natuurlijk. Lees meer
 • Headline 1

  Binnendeur

  Gratis afhalen: Binnendeur met afmetingen 201,5x77cm Lees meer
 • Headline 1

  2 afrits broeken heren

  2 aftits broeken Heren Life Line maat 50 per stuk 25 euro in een koop 40 euro Lees meer
 • Headline 1

  polos en t-shirts

  2 polo shirts maat M 1 polo shirt maat L 2 effen t-shirts maat L 3 t-shirts met print maat M in een koop 14 euro per stuk 2 euro Lees meer
 • Headline 1

  Tuinstoelkussens hoog

  4 hoge tuinstoelkussens Zo goed als nieuw Lees meer

Laatste reacties