Algemeen

Seniorenyoga: een absolute aanrader!


Denk je ook wel eens: ‘ik lees de laatste tijd zoveel over yoga, ik zou het ook wel eens willen proberen? Maar, waar te beginnen? Is Seniorenyoga wel iets voor mij?
Het antwoord is heel simpel: Zeker weten! Yoga staat er namelijk om bekend dat het spieren en gewrichten soepel krijgt en houdt. Senioren zijn prima in staat om yogalessen te volgen. Maar ook voor 55+ers zijn de oefeningen zo heilzaam voor lichaam en geest dat je niet hoeft te wachten tot je 70-ste! De groep kent alle leeftijden van 55-90, dat is nou net zo fijn aan yoga, iedereen kan het op zijn eigen nivo doen! Door Yogalerares Babs Schaper wordt gesteld dat het juist erg goed is om vooral vroeg te beginnen! Maar het is nooit te laat om aan yoga te beginnen, welke leeftijd je ook hebt. Wereldwijd bevestigen steeds meer onderzoeken dat yoga helpt bij het aangaan van de uitdagingen in het leven, zowel geestelijk als lichamelijk. Ook mensen met een beperking kunnen deelnemen aan de lessen. Zo zijn er verschillende hulpmiddelen als bijvoorbeeld yogablokken, meditatiekussentjes of je kunt de oefeningen vanaf een stoel uitvoeren.
Wil je graag weten wat Yoga voor jou kan betekenen en welke voordelen het met zich meebrengt? Neem dan eens een proefles bij Babs op vrijdag in MFC De Postkoets.

De Seniorenvereniging Horn organiseert namelijk al jaren Yogalessen voor haar leden.
De lessen vinden plaats op vrijdagochtend van 11.00-12.00 uur.
Hebt u interesse om mee te doen? Meld u dan aan bij het secretariaat van de Seniorenvereniging Horn of neem eens een proefles om te bezien of het bij u past.
Laat het ons weten via e-mail: hdehilster.kbo@outlook.com.
of bel even naar 0475-582251. Dan melden wij uw komst aan bij Babs.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties